top of page

Maastoratsastusta eksoottisessa

Espanjan vuoristolaaksossa

Tarjoamme asiakkaalle suunniteltuja maastoratsastusretkiä Espanjan sydämmessä. Muokkaamme retket ja oleilun asiakkaan mieltymysten, taitojen, iän ja tarpeiden mukaisesti. Lomaleirimme voidaan muokata sopiviksi kaikenikäisille ja -tasoisille ratsastajille. Ratsastusleirimme ovat todellinen nautinto luonnonhelmassa, nauttien kauneudesta ja rauhasta kaukana jokapäiväisestä kiireestä ja stressistä.

 

Ratsastusretkemme kulkevat vuoristolaaksojen syleilyssä. Ylitämme kristallinkirkkaita puroja ja jokiuomia, matkustamme ajassa roomalaisten rakentamien siltojen yli, ja nautimme eirlaisista espanjalaisista herkuista.

 

Joka päivä lähdemme uudelle reitille, uuteen seikkailuun: reittimme kulkevat hylätylle kylälle vuoristorinteelle jossa pysähdymme piknikille, keisari Karlos V polulle ja perinteiselle vuoriston karjankuljetusreitille jonka varrella syömme lounasta joenrantaravintolassa , maagiseen välimeren ikivihreään tammimetsään ja kun sää sallii lähdemme tuhannet tähdet retkelle kuutamon valossa.

Jokainen vuodenaika sisältää oman kauneutensa: Kevät on vihreä ja maa on täynnä erivärisiä villikukkia. Vuoristojen huiput ovat yleensä vielä lumipeitteen alla, mutta aurinko paistaa lämpimästi täydeltä taivaalta.


Kesä on lämpöä ja aurinkoa rakastaville. Maa ja kasvit kellastuvat kuumuudesta, keskipäivällä on pakko pysähtyä terassille tai puun alle nauttimaan virvoitusjuoma kädessä. Kesällä oleilemme paljon joen rannalla, josta pääsee näpparästi pulahtamaan sopivasti virvoittavaan puhtaaseen vuoristoveteen. Viileät illat jatkuvat usein yömyöhään ja tämä aikakausi sopii nille, jotka haluavat kokea todellisen espanjalaisen elämäntyylin.


Syksy on erityisen kaunista aikaa. Luonto valmistautuu pikkuhiljaa talvilevolle, puut ja luonto vaihtavat väriään. Päivät ovat usein vielä lämpimiä, mutta yö ja aamut ovat jo erittäin viileitä. Syksy on parasta aikaa romantikoille; jotka pitävät kynttilänvaloillallisista pitkän maastoratsastuksen päätteeksi.
 

Talvipäivät ovat usein kylmiä ja aurinkoisia. Maa on aamulla jäässä, mutta päivän mittaan voimakas aurinko sulattaa ja lämmittää ratsukoita. Päivät ovat lyhyitä, joten ratsastus ja ulkonaolo jää vähäisemmäksi kun kesällä. Tämä loma-aika sopii niille, jotka haluavat lyhyempää aktiviteettia päivisin ja nauttia rauhallisesta illasta kuuman kaakaon kera tai hotellin kylpylästä iltaisin.
 

MAJOITUS (SISÄLTYY HINTAAN)

​Majoitusmahdollisuuksia on monia ja asiakkaidemme majoitus riippuukin asiakkaidemme toiveista ja vuodenajasta. Tarjolla on upea vanha suuri maalaistalo, josta on tehty ensiluokkainen neljän tähden hotelli. Huoneet ovat charmikkaita, hyvällä maulla varustettuja. Hotellilta on vuoristonäkymät ja se sijaitsee niittyjen keskellä. Hotellissa on kylpylä, josta löytyy kylpylä, jossa on sauna, turkkilainen sauna, poreamme ja uima-allas sekä kuntosali. Hotellissa yövytään talvi- ja kevät ratsastusleireillä. 

Luonnonläheisille ratsastajalle tarjoamme kesäisin ja alkusyksystä (aina lokakuuhun asti) mahdollisuuden yöpyä Trekhorsen metsätilallamme teltassa tai asuntovaunussa(mme) eksoottisen luonnon keskellä. Käytettävissänne on kuivavessa (huussi), aurinkokennosuihku sekä jääkaappi. Aamuisin heräät heinäsikkojen sirinään, luonnonrauhaan, auringon lämpöön, henkeäsalpaavan kauniiseen maisemaan ja nautiskelet aamupalasta puun varjossa. 


RUOKAILU (SISÄLTYY HINTAAN)

Aamupala, lounas ja illallinen kuuluvat aina leiripakettiin. Leireillämme tarjotaan paikallisia espanjalaisia herkkuja: paella-juhlat, Castillan keittoja, tuoreita salaateja ja hedelmiä, vuoristovuohien juustoja sekä perinteistä iberian kuivattua kinkkua. Asiakkaan toiveesta järjestämme myös kasvis ja erikoisruokavalioa, kunhan niistä mainitaan lomavaellusta varattaessa. Aamupalalla on tarjolla kahvia, teetä ja mehua, lounaalla viiniä, olutta, vettä ja espanjalaisia virvokkeita.

KULJETUKSET

Voimme tulla hakemaan ja kuljettaa takaisin Madridin lentokentälle vieraamme. Jos lentonne saapuvat erikoisina aikoina, voimme auttaa teitä järjestämään hotellin Madridin lentokentän lähellä. Ottakaa yhteyttä niin voimme suunnitella yhdessä teidän vaelluslerinne!

Lisätietoja voi kysellä esim. tämän kaavakkeen kautta:

Kiitos! Vastaamme mahdollisimman pian.

bottom of page