top of page

Ons Team

Romeo & Anni
Anni

Hallo, ik ben Anni, oprichtster van TREKhorse. Mijn passie en liefde voor de paarden hebben me altijd in de richting geduwd om te zoeken naar comfortabele producten die zijn aangepast aan de behoeften van onze paarden en ruiters. Producten die ons in staat stellen om een gelukkigere, natuurlijkere en meer harmonieuze relatie op te bouwen met onze paarden.

Al onze producten worden eerst door ons team getest en enkel de producten waarvan wij overtuigd zijn dat ze kwalitatief de beste zijn, bieden wij aan. Voor ons staat comfort, aanpassingsvermogen, kwaliteit en veiligheid op de eerste plaats!

Ik heb een holistische visie op het welzijn van onze paarden. Ik nam deel aan verschillende paard gerelateerde cursussen over osteopathie, natuurlijke voeding, natuurlijk bekappen, tandheelkunde, zadelpassen en lesgeven. Ik bekap zelf de hoeven van mijn paarden en probeer hun een zo paard natuurlijk mogelijk en gelukkig leven aan te bieden.

Equinespirit 3.png

EquineSpirit

Sinds 2019 hebben wij ook een partnership afgesloten met EquineSpirit in het landelijke Erpe Mere in België.

 

EquineSpirit is ons aanspreekpunt voor al onze Belgische klanten. Zij helpen jullie graag verder in jullie zoektocht naar het perfecte zadel voor u en uw paard.

 

Er zijn meerdere testzadels beschikbaar om te komen bezichtigen, testen, huren etc… En uiteraard helpen zij u ook graag verder voor al uw aankopen binnen in het gamma van TREKhorse.

 

EquineSpirit komt eveneens aan huis voor een zadelpas afspraak indien gewenst. EquineSpirit deelt onze natuurlijke paardenfilosofie. Ook zij hebben als doel mensen te informeren en te laten zien dat de omgang met je paard ook “anders” kan.

 

EquineSpirit is de overkoepeling van enerzijds “Horsemanship  EquineSpirit” en anderzijds “EquineSpirit Saddles”. Meer informatie over EquineSpirit kunnen jullie terug vinden op hun FB pagina’s en op Instagram.

Equinespirit 4.png
The team TREKhorse
Angel

Bij deze introduceer ik graag Angel Dosuna, mijn levens- en zakenpartner van TREKhorse. 

Angel is verantwoordelijk voor de administratie, management en technische problemen met betrekking tot TREKhorse.com. Hij zorgt tevens voor de service na-verkoop van al onze producten en kan u ook verder helpen bij al uw vragen tijdens een zadelpas afspraak en tijdens uw aankopen. Ook zorgt Angel voor de logistieke ondersteuning op beurzen en tijdens TREKhorse Trails (workshops & wandelingen).

Kike

Dan is er ook nog onze vriend, Kike Sanchez, eigenaar van de paarden sportclub “Aravalle” in Barco de Avila in Spanje. Jullie zullen het plezier hebben om hem te ontmoeten tijdens één van onze TREKhorse Trails. Hij is één van onze belangrijkste gidsen en kent alle wegen in de Spaanse bergen van Gredos zoals niemand anders. Hij deelt ook onze filosofie van respect en vertrouwen voor onze paarden en met zijn goede humeur en charmante voorkomen, zal hij jullie het “echte” Spanje laten ontdekken te paard.

bottom of page