top of page

Saddle Fitting - Saddle Consulting

Wij zijn geen traditionele online winkel.

 

Hoewel we 95% van onze producten via internet verkopen, bieden we u op maat gemaakte producten aan. Na bijna 10 jaar ervaring in het verkopen van zadels en meer dan 30 jaar ervaring in de paardenwereld, kennen wij de verschillende morfologieën van de paarden en hun specifieke behoeften. Ons doel is om 100% tevreden klanten over de hele wereld te hebben. 


Voor de aankoop van een zadel bieden wij u een studie van de morfologie van uw paard aan. Dit kan online of via een persoonlijke zadelpas afspraak. Met gepersonaliseerde documenten, foto’s en assistentie meten wij uw paard op en sturen bijgevolg de nodige info door om zo uw droomzadel te creëren. Ook kunnen wij u helpen door middel van bv. een videoconferentie via Whatsapp of Skype.

Onze prioriteit is om een zadel te vinden of te laten maken op basis van zowel uw behoeften (grootte, positie, lengte, kleuren, decoratie, …) als op de behoeften van uw paard (morfologie paard, flexibele boommaat, vulling kussens, lengte kussens, …).


Nadat wij alle maten en informatie hebben ontvangen, zullen wij deze doorgeven aan onze zadelmakers. Dankzij onze kennis van hun producten, weten wij hoe ze aan te passen om u op maat gemaakte producten te kunnen bieden aan zeer competitieve prijzen!


Onze dienst na-verkoop geeft u ook de mogelijkheid om na enige tijd uw zadel opnieuw te laten aanpassen. Wanneer uw paard van bouw verandert, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder. De duurzaamheid van onze producten is zeer belangrijk en noodzakelijk voor ons, dit in het ecologische belang van onze planeet. Al onze kwaliteitsproducten gaan lang mee en kunnen steeds opnieuw worden aangepast of hersteld.

Heeft u een uniek ontwerp in gedachten of een speciaal verzoek?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor het verwezenlijken van uw project!
 

Voiture EquineSpirit.jpg
Essai EquineSpirit.jpg
bottom of page